Zorgkompaan

BEL VOOR ORIËNTEREND GESPREK OF INTAKE 

020 - 362 7937

studio(13)

ZORGKOMPAAN biedt ook in het weekend dagbesteding aan.

Op de weekendopvang (elke zaterdag en zondag van 11:00-15:00)  bieden we een divers programma van boeiende en stimulerende activiteiten. 

Ons doel is om een positieve en gezellige sfeer te creëren waarin de jongeren zich kunnen vermaken en nieuwe ervaringen kunnen opdoen. Samen met onze begeleiders ondernemen ze leuke en leerzame activiteiten, zoals knutselen, liedjes zingen, spelactiviteiten, koken en computeren.

We bieden een veilige en stimulerende omgeving waarin ieder op zijn eigen niveau en tempo vaardigheden kan aanleren en oefenen. Door activerende begeleiding en contact met andere deelnemers, ontwikkelen cliënten hun sociale vaardigheden, zelfredzaamheid en zelfstandigheid.

Hulp of informatie nodig? Vraag dat hier aan.

Ontwerp zonder titel-3

Onze activiteiten zijn divers en afgestemd op verschillende interesses en niveaus. Van creatieve workshops tot sportieve uitdagingen, er is voor elk wat wils. Denk aan knutselen, schilderen, koken, tuinieren, wandelen, gezelschapsspellen spelen, en nog veel meer. We moedigen onze deelnemers aan om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen

D5BC80B0-930E-48BE-B62F-CEB9C23FB83A

Daarnaast organiseren we regelmatig uitstapjes naar interessante plekken in de omgeving, zoals musea, dierentuinen, natuurgebieden en lokale evenementen. Dit geeft onze deelnemers de kans om nieuwe mensen te ontmoeten, de wereld te verkennen en mooie herinneringen te creëren.

Ontwerp zonder titel-7

IMG_0564