Zorgkompaan

BEL VOOR ORIËNTEREND GESPREK OF INTAKE 

020 - 362 7937

studio(14)

Elke vrijdag gaan we met de groep naar het zwembad bij AGO in Diemen. Tijdens deze zwembegeleidingsmomenten wordt de nadruk gelegd op beweging en plezier maken. 

Hoewel het aanleren van zwemvaardigheden niet centraal staat, richten we ons op het ontwikkelen en behouden van sociale en pedagogische vaardigheden en het vergroten van de veiligheid in en om het water. Dankzij de persoonlijke begeleiding kunnen we inspelen op individuele doelen van de deelnemers.

Hulp of informatie nodig? Vraag dat hier aan.

Ontwerp zonder titel-2

ZORGKOMPAAN  biedt de deelnemers een zinvolle dagbesteding en ondersteuning in het vergroten van de sociale vaardigheden,..

D5BC80B0-930E-48BE-B62F-CEB9C23FB83A

Naast de dagbesteding biedt ZORGKOMPAAN individuele begeleiding overdag, in de avond, in het weekend en tijdens de vakanties…

Ontwerp zonder titel-3

Het weekend staat in het teken van ontspanning, avontuur en gezelligheid, waarbij professionele zorg en ondersteuning altijd binnen handbereik zijn. Onze weekendopvang zorgt ervoor dat onze cliënten zich thuis voelen en kunnen genieten van een welverdiende pauze, terwijl ze zich omringd weten door een warme en ondersteunende gemeenschap...

Ontwerp zonder titel

Vanaf het begin neemt zwemmen een belangrijke plaats in. Ook hier gaat het vooral om bewegen en plezier maken.