Zorgkompaan

BEL VOOR ORIËNTEREND GESPREK OF INTAKE 

020 - 362 7937

studio(11)

Bij Zorgkompaan bieden we dagbesteding op maat, afgestemd op jouw wensen. We hebben een divers aanbod aan activiteiten en verzorging, gericht op het behouden of ontwikkelen van vaardigheden. Indien nodig betrekken we specialisten zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en gedragsdeskundigen. Ook werken we samen met sport- en muziektherapeuten die kunnen helpen om jouw programma perfect te laten aansluiten. Jouw welzijn staat bij ons voorop!

Hulp of informatie nodig? Vraag dat hier aan.

Ontwerp zonder titel-2

Ontdek de spannende activiteiten die ons team aanbiedt om cliënten te helpen zichzelf beter te begrijpen en te groeien. Van kunst tot beweging bieden wij een scala aan creatieve en inspirerende bezigheden die het welzijn verbeteren en de levenskwaliteit verhogen. Doe mee en ervaar zelf hoe leuk en zinvol het kan zijn!

D5BC80B0-930E-48BE-B62F-CEB9C23FB83A

Hier gaan we aan de slag met diverse werkzaamheden, zoals handwerken, schoonmaak en tuinieren. Ons doel is om je vaardigheden verder te ontwikkelen en je zelfstandigheid te vergroten. Samen werken we aan het verbeteren van jouw werkvaardigheden, zodat je goed voorbereid bent voor een mogelijke overstap naar de arbeidsmarkt.

IMG_7139

Bij onze creatieve dagbesteding krijg je de kans om verschillende kunstvormen te verkennen, zoals schilderen, tekenen, boetseren en textielbewerking.

Ontwerp zonder titel-4

BIJ dagbesteding worden de cliënten met onze eigen bussen opgehaald en weer veilig naar huis gebracht. Op deze manier zorgen we voor comfortabel en betrouwbaar vervoer, zodat onze cliënten zich veilig en ontspannen kunnen verplaatsen naar en van de dagbesteding. We vinden het belangrijk dat onze cliënten kunnen genieten van de activiteiten zonder zich zorgen te maken over het vervoer.