Dagbesteding & begeleiding 
 voor jongeren met een verstandelijke beperkin

Leer het vak, bij Zorgkompaan


Volg je een relevante mbo- (BOL), hbo-, of wo-opleiding in de zorg? Dan is Zorgkompaan een leuke organisatie om tijdens je stage ervaring op te doen met mensen met een verstandelijke beperking. Bijvoorbeeld wanneer je begeleider wilt worden. Er is van alles te doen is en je kunt hier veel leren.


MBO-stage?

Volg je een mbo-opleiding via de Beroeps Opleidende Leerweg (BOL)? Dan regelt je school vaak een stageplaats voor je. Je hoeft je in dat geval niet zelf aan te melden. Heb je al een voorkeur voor bepaalde stageplek of doelgroep? Geef het bij je school of bij ons aan.


HBO- of WO-stages

Zorgkompaan heeft regelmatig stageplekken in de zorg beschikbaar voor HBO- of WO-stagiaires. Heb je interesse in een stageplek bij Zorgkompaan? Dan zien we jouw open sollicitatie graag tegemoet!

Stagebegeleiding en -vergoeding
Als stagiair in de zorg bij Zorgkompaan maak je onderdeel uit van een team. Je werkt als extra teamlid, dus altijd samen met ervaren medewerkers. Onder begeleiding ga je vervolgens aan de slag met je leerdoelen en competenties. Heel gericht, heel gemotiveerd en met de steun van je nieuwe collega’s. We zetten graag alles in het werk, zodat jij het beste in jezelf en onze cliënten naar boven kunt halen.
Naast de begeleiding die we jou bieden, ontvang je als stagiaire bij Zorgkompaan ook een stagevergoeding!


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram